Tento provizorní blog již nahradila stránka www.bezobalu.org - pokračujte prosím na ni.

pátek 1. srpna 2014

Bezobalu již staví první testovací prodejnu, i Vy můžete pomoci



Vážení příznivci nákupu bez plýtvání,

přinášíme dobrou zprávu - již na podzim otevřeme první bezobalovou prodejnu v Praze! Zatím si můžete alespoň prohlédnout vizualizace projektu architektonického studia O.T.A. ateliér. Je však třeba zapojit představivost. Například místo šedivých beztvarých objektů v regálech budou násypky, pytle a dózy s potravinami hrajícími všemi barvami a místo figuríny zaujme odborný a věci znalý prodavač-asistent.


Možná si také všimnete barevných polic. Jde nám o prevenci plýtvání v jakékoliv formě, nechceme proto plýtvat ani materiálem na stavbu. Budeme tudíž rádi, pokud se porozhlédnete po sklepích, dvorcích a půdách, zda-li Vám tam nepřebývají některé z následujících věcí, které následně využijeme při sestavování regálového systému a dalších částí prodejny:

  • Prkna na police regálů – rozměry: délka 1 až 3 metry, šířka alespoň 28 cm, tloušťka alespoň 15 mm; Police mohou být z různého materiálu (ideálně dřevo, ale i překližka, dřevotříska, lamino atd.), s kterým se dá dále pracovat. Ani barevná úprava jejich povrchu není na škodu, stačí jen, aby mohl být omyvatelný. Využít se dají i staré skříně, stoly apod.
  • Kulatiny (tyče) z pevného (nejlépe bukového či dubového) dřeva o průměru 2 cm
  • Velkokapacitní, vymývatelné a hygienicky udržitelné dózy, násypky či barely (ze skla, plexiskla, nerezi apod.)
  • Kvalitní levé vchodové dveře o šíři 80 či 70 cm (při pohledu zvenčí klika vlevo, panty vpravo - otevírají se dovnitř)
  • Venkovní popínavé (ale i nepopínavé) květiny odolné vůči zimě (břečťan, zimolez, víno), ideálně ve velikých podlouhých květináčích.
Pokud nemáte žádný ze zmíněných materiálů, nevadí. Jakožto nezisková organizace uvítáme jakoukoli Vaši pomoc, ať už odbornou řemeslnickou či stavařskou práci, finanční dar nebo i „jen“ dobrou přátelskou radu. Za výpomoc se Vám v budoucnu dobře odměníme, ať už slevovými poukazy, nádobami či plátěnými pytlíky zdarma, čestným členstvím apod.

Stále se můžete zapojit, sběr materiálu a první stavební práce pokračují i nadále. Ozvěte se nám buď na email: bezobalu.org@gmail.com (případně pošlete rovnou i fotku materiálu) či na telefonní čísla: 777 650 749 nebo 734 358 638. Rádi si pro materiál přijedeme či Vás zapojíme do hry.  

Za Bezobalu se na setkání těší Petr a Ondra.

A na závěr ještě jeden přídavek od O.T.A. architektů. kteří pro nás pracují bez nároku na honorář:


2 komentáře:

  1. Pokud hledáte pozitivní úvěrové zkušenosti bych doporučil Le_Meridian financování. Je překvapivě snadné získat dluhovou pomoc. Budete s nimi zacházeno s úctou a profesionalitou, protože mi pomohli s úvěrem také ve výši 1,9% ROI. Email Contact..info@lemeridianfds.com
    WhatsApp ... + 19893943740

    OdpovědětVymazat
  2. Z hlediska online marketingu se docela často zapomíná na publikace PR článků. Ono si spousta lidí myslí, že je to přelud dob minulých a offline reklam v novinách a magazínech, ale z mých analýz vyplývá, že tam jsou poměrně dobré prokliky. Samozřejmě druhá stránka věci je cena, která je občas u menších a méně významných webů poměrně přestřelená. Ale i tak se to dá zvládnout a konverzní poměr je tam poměrně slušný. Navíc se tam dají nasbírat slušné leady pro remarketing. ;-)

    OdpovědětVymazat